Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Guiden som räddar familjeresan på sportlovet

1 år sedan

intro medium

Äntligen dags för sportlov. Kanske åker du och familjen i bilen, på tåget eller bussen till skidorten eller till mormors stuga i norr. Oavsett destination så kan resan upplevas som lång, inte minst för de yngsta i sällskapet. För att rädda familjeresan har vi tagit fram Telia Play avståndsguide, som svarar på den ständiga frågan – hur långt är det kvar?

”Mamma, när är vi framme?” 
”Pappa, när ska vi stanna och fika?”
”Hur långt är det kvar?”

Många känner nog igen sig i frågorna, där timmar eller mil blir svaren som ligger närmast till hands. Men kanske är det lite knepigt för barnen att förstå vad tre timmar egentligen betyder?

Nu gör vi det lättare på er resa med hjälp av en avståndsguide från Telia Play. Guiden visar hur ni kan översätta avstånd med roligt och relevant innehåll, så blir det mer begripligt för alla ombord. För visst är det lättare att relatera till ett avsnitt Greta Gris eller tre Pippi än till faktiska timmar?

Psst! Glöm inte de enkla förberedelserna inför resan. En fulladdad paddamaxad surf och stabil uppkoppling kan bli räddaren i nöden de sista timmarna på resan.

Har du tv från Telia kan du läsa hur du aktiverar Telia Play HÄR.

Välj mellan olika play-paket till Telia Play HÄR.

Vi hoppas att ni får ett skönt och avkopplande sportlov tillsammans!