Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Årets kanske viktigaste filmhelg

7 månader sedan

intro medium

På torsdag börjar årets kanske viktigaste filmhelg. Vi vill därför bjuda in dig som tv-kund att vara med och bidra till ett bättre klimat för barn och unga, samtidigt som du ser på någon av våra utvalda filmer. Då skänker vi nämligen 5 kronor till Friends.

Inget barn ska någonsin utsättas för någon form av kränkning, särbehandling eller mobbning. Inget barn ska gå med en klump i magen, känna sig tvungen att gömma sig eller aldrig få frågan om att vara med och leka.

Stiftelsen Friends verkar för att allas våra barn och unga ska få en uppväxt fri från mobbning. Vi på Telia stöttar givetvis som stolt huvudpartner detta viktiga arbete.

Gör en god gärning framför din tv

Nu när är hösten är här, och regnet strilar ner mot fönsterrutorna, kan det kännas extra gott att samlas framför tv:n. Att samtidigt även göra en god gärning, känns såklart extra bra.

Hyr någon av filmerna i filmkategorin Till förmån för Friends i vår Filmbutik  under perioden 7-10 november. För varje hyrd film i filmkategorin Till förmån för Friends skänker vi 5 kronor till Stiftelsen Friends. Mys ner dig i soffan framför en av de fina utvalda filmerna, och var samtidigt med och bidra till ett bättre samhälle för våra yngre!

Du hyr din film direkt i din tv genom tv-boxen, alternativt på din mobil, surfplatta eller dator med appen Telia Play.

Vi önskar dig en härlig filmhelg!