Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Guiden som räddar familjeresan på höstlovet

3 månader sedan

Äntligen dags för höstlov. Kanske tar du familjen på en cityweekend, en mysig bilsemester eller tågresa till mormors stuga i norr. Oavsett destination så kan resan upplevas som lång, inte minst för de yngsta i sällskapet. För att klara timmarna har vi tagit fram Telia Play avståndsguide, som svarar på den ständiga frågan – hur långt är det kvar?

”Mamma, när är vi framme?”
”Pappa, när ska vi stanna och fika?”
”Hur långt är det kvar?”

Många känner nog igen sig i frågorna, där timmar eller mil blir svaren som ligger närmast till hands. Men för att vara helt ärlig, hur lätt är det för barnen att förstå vad tre timmar egentligen betyder?

Nu gör vi det lättare på er resa med hjälp av en avståndsguide från Telia Play. Guiden visar hur ni kan översätta avstånd med roligt och relevant innehåll, så blir det mer begripligt för alla ombord. För visst är det lättare att relatera till ett avsnitt Greta Gris eller tre Pippi än till faktiska timmar?

Psst! Glöm inte de enkla förberedelserna inför resan. En fulladdad padda, maxad surf och stabil uppkoppling kan bli räddaren i nöden de sista timmarna på resan. Läs mer om Telia Play på Telia.se

Vi hoppas att ni får ett skönt och avkopplande höstlov tillsammans!