Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Hetaste tv-premiärerna som räddar din höst!

1 år sedan

intro medium

Hösten är här med sprakande färger, småruggigt väder och mörka kvällar. En härlig tid för hemmamys och mer underhållning med vänner och familj. Därför blir tv-soffan allt mer lockande och den långa jakten på favoritprogram och serier att sträcktitta tar sin början. Här är fem heta tips i tv-rutan från Telia och via Telia Play som räddar hösten.

OBS! Varning för spoilers!

Watchmen
Watchmen är serien som länge varit på mångas läppar och nu är den snart här! Den utspelar sig i en alternativ version av nutiden där maskerade medborgargarden behandlas som laglösa. Poliserna är dolda bakom gula masker för att skydda sig mot terrorgruppen Seventh Cavalry, som i sin tur är dolda bakom Rorschach-maskar. I den stjärntäta ensemblen ser vi bland annat Regina King har huvudrollen som Angela Abar, en kvinna som jobbar som ledande polis i Tulsa och är mamma till tre barn. Med tv-paket Stor och/eller Telia Play kan du bänka dig framför Watchmen på HBO Nordic från den 21 oktober.

Solsidan
Många i Sverige jublade när det officiellt spikades att det kommer tre nya säsonger av den folkkära humorserien Solsidan. Säsong 6 utspelar sig ett och ett halvt år efter långfilmen där Anna och Alex har hittat tillbaka till varandra efter sin separation. Samtidigt får Anna en huvudroll i en stor kostymfilm och skådespelarkarriären drar igång ordentligt. Fredde tar ett sabbatsår från jobbet för att ägna sig en bortglömd hobby och hans fru Mickan upprörs över det nyinflyttade paret Suzy och Erik som plötsligt blir oväntat populära i området. Du kan se Solsidan  på TV4 och C More från den 20 oktober.

Så mycket bättre
Den 19 oktober kommer tv-tittarna att återse ett gäng välkända artister i Så mycket bättre – andra sommaren då programmet firar 10 år med en jubileumssäsong! Petter, Magnus Uggla och Miss Li kommer vara på plats under alla program och i varje avsnitt gästas av ett gäng andra artister som alla varit med under tidigare säsonger. Exempelvis så kommer artister som Timbuktu, Carola och Danny Saucedo delta och bidra med sina tolkningar av andra artisters låtar. Du kan se Så mycket bättre på TV4 via tv-paket Lagom, Stor och/eller Telia Play.

His Dark Materials
Serien His Dark Materials, som är baserad på Philip Pullmans prisbelönade boktrilogi med samma namn, följer Lyra, en vanlig men modig flicka från en annan värld. När hon söker efter sin kidnappade vän avslöjas en grupp med stulna barn vilket väcker en strävan av att förstå ett mystiskt fenomen som kallas Stoft. I fantasyserien utforskas en magisk värld med talande djur. His Dark Materials är en äventyrsserie för hela familjen som ni med tv-paket Stor och/eller Telia Play kan se på HBO Nordic från den 4 november.

Gåsmamman
För alla som längtat efter den spännande fortsättningen av thrillerserien Gåsmamman, är dagen snart kommen! I slutet av förra säsongen blev Sonja brutalt skjuten precis utanför familjens hus. Den nya säsongen inleds med att hon vaknar upp efter sex månader i koma till en värld som gått vidare utan henne. Det blir en hård kamp att komma tillbaka till livet samtidigt som den kriminella världen kryper allt närmare, trots Sonjas desperata försök att lämna den bakom sig. Den 7 november kommer Gåsmamman säsong 4 tillbaka till C More.

Pssst! Du vet väl att TV4 och HBO Nordic ingår i Tv-paket Stor, samt att du kan komplettera det med C Mores innehåll om du önskar? Du kan läsa allt om våra tv-paket och erbjudanden här.