Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Nu kan du surfa, streama, spela, prata, chatta och jobba med gott samvete

2 år sedan

Vi vill göra det lättare för dig att välja ett mer hållbart alternativ. Därför har Telia nu 100% förnybar el och är dessutom Sveriges första operatör att få elen märkt med Naturskyddsföreningens Bra miljöval. Det innebär att elproduktionen lever upp till högt ställda krav för miljö, klimat, djur, växter och människor. 

Ett digitalt Sverige är ett mer hållbart Sverige och vi ska ta vårt ansvar. Genom att samarbeta med Naturskyddsföreningen vill vi göra det lättare för dig att göra ett klimatsmart val.

Vi ska även minska vår egen miljöpåverkan till noll enligt våra nya djärva miljömål. Dessa mål innebär att vi till år 2030 ska vara helt koldioxidneutrala och inte heller ge upphov till något avfall.

Samtidigt fortsätter vi att bidra med nya hållbara lösningar för såväl våra kunder som vårt samhälle. Redan tidigare i år utnämndes Telia till Sveriges mest hållbara telekomoperatör i Sustainable Brand Index, som är Nordens största varumärkesundersökning om hållbarhet. Mer om Telias hållbarhetsarbete kan du läsa här.

Att miljödebatten är het har nog ingen missat när man surfat runt på nyhetssidor och sociala medier – ett surfande som nu dessutom är klimatsmart.