Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Vad gör man när det plötsligt tar slut efter åtta år tillsammans?

2 år sedan

 

Har du just kommit ut ur ett åtta år långt förhållande, vaknar du på natten fylld av tankar? Fylls du av tårar och skratt när du tänker på er tid ihop, ja vad var det egentligen som hände? Dina vänner säger att det är dags att gå vidare, dina föräldrar förstår inte vad du såg i förhållandet, och ändå är du helt säker på att du aldrig kommer hitta någon så bra igen – varför måste allt GoT ha sitt slut? Ge inte upp hoppet – kolla in Telias relations-tv-guide!

Även om du inte känner dig helt redo för ett nytt förhållande så är du kanske redo för att testa något nytt – och vem vet? Den nya kärleken kanske finns där när du pendlar till jobbet eller skolan. Det kanske är så enkelt att den redan nu sitter och väntar på dig med en stor burk glass där hemma i tv-soffan?
Våga ta steget! Här är Telia tips på de bästa re-bound serierna och lite annat smått och gott för nykära, mysiga sommarkvällar!

1. Du kan ta någon som påminner om den förra:

Vikings, Rome eller kanske Westworld

2. Den totala motsatsen:

Ballers, Billions eller Black Monday.

3. Vänta in hennes lillasyster 😐:

Vi är många som hoppas på en spinoff men kan du inte riktigt släppa taget finns det en hel del att grotta ner sig i. På måndag, 27 maj har Game of Thrones: The Last Watch premiär, bara på HBO Nordic. Det är en två timmar lång dokumentär om Game of Thrones sista säsong. Annars finns det alltid GoT: Inside the episodes, GoT: House recaps och GoT: Character recaps som också finns på HBO Nordic.

Känns det fortfarande hopplöst eller har du svårt att bestämma dig? Ibland är det skönt att få höra vad andra personer i liknande situationer efterfrågar när det är dags att gå in i ett nytt förhållande. Här är det mest efterlängtade serierna enligt våra kunder:

  1. Himmelsdalen s1 – C More (Premiär 30 maj)
  2. The Handmaid’s Tale s3 – HBO Nordic (Premiär 6 juni)
  3. Big Little Lies s2 – HBO Nordic (Premiär 10 juni)

Vill du inte stressa in ett nytt förhållande kan det såklart vara skönt att bara gå på lite strödejter. Då är det alltid skönt med en kompis kompis eller liknande – den första gallringen är liksom redan gjord. Förutom Game of Thrones är detta vad våra kunder tittat mest på under året:

  1. Robinson – TV4
  2. The Big Bang Theory – Kanal 5
  3. Chernobyl – HBO Nordic
  4. Wahlgrens värld – Kanal 5

Vi hoppas att dessa tips gör att du vill ge din in i matchen igen. Om du inte är redo att inleda ett nytt förhållande kanske du vill börja dejta – så bland alla dejtingappar, glöm inte bort Telia Play.

Ps. Om du inte hunnit se färdigt Game of Thrones, kan du se den nya säsongen och alla tidigare säsonger, enbart på HBO Nordic.

Kärlek från oss på Telia