Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Samsungs nya Galaxy S10 in på Smartphonetoppen

1 år sedan

intro medium

Samsungs nya flaggskeppsmobiler Galaxy S10 och S10+ går in på plats sex respektive åtta på Smartphonetoppen för mars månad. I övrigt behåller iPhone 8 tätpositionen och kusinen iPhone XR rusar upp på listan från sjätte till andra plats. 

Smartphonetoppen mars 2019

  1. Apple iPhone 8 (1)
  2. Apple iPhone XR (6)
  3. Huawei Y6 2018 (4)
  4. Apple iPhone 7 (5)
  5. Apple iPhone XS (7)
  6. Samsung Galaxy S10 (NY)
  7. Samsung Galaxy S9 (2)
  8. Samsung Galaxy S10+ (NY)
  9. Apple iPhone 6s (8)
  10. Huawei P20 Lite 64GB (–)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Kategorier