Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

iPhone X klättrar på Smartphonetoppen

1 år sedan

intro medium

Det är stabilt i topp på Smartphonetoppen med iPhone 8 och Galaxy S9 som fortsatta favoriter. Där bakom klättrar iPhone X så sakteliga uppför listan. Samsung Galaxy S10 släpptes till förköp den 20 februari och har ännu inte hunnit sätta avtryck på försäljningstoppen – men vi förväntar oss att se den göra debut i mars.

Smartphonetoppen februari 2019

  1. Apple iPhone 8 (1)
  2. Samsung Galaxy S9 (2)
  3. Apple iPhone X (5)
  4. Huawei Y6 2018 (3)
  5. Apple iPhone 7 (4)
  6. Apple iPhone XR (7)
  7. Apple iPhone XS (6)
  8. Apple iPhone 6s (–)
  9. Samsung Galaxy A6 (2018) (–)
  10. Apple iPhone XS Max (–)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Kategorier