Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

iPhone 8 leder Smartphonetoppen

1 år sedan

intro medium

iPhone 8 ligger tryggt parkerad i toppen på januari månads bästsäljarlista, med Samsungs Galaxy S9 som lika trygg tvåa. I övrigt kan noteras att Samsungs Galaxy Note 9 och Huaweis P20 Lite tar sig in bland de tio i toppen på bekostnad av iPhone XS Max och Galaxy A6.

Smartphonetoppen januari 2019

  1. Apple iPhone 8 (1)
  2. Samsung Galaxy S9 (2)
  3. Huawei Y6 2018 (5)
  4. Apple iPhone 7 (4)
  5. Apple iPhone X (8)
  6. Apple iPhone XS (3)
  7. Apple iPhone XR (6)
  8. Samsung Galaxy Note 9 (–)
  9. Huawei P20 Pro (7)
  10. Huawei P20 Lite (–)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Kategorier