Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

iPhone XR ny på Smartphonetoppen i november

1 år sedan

intro medium

November månad innebar att Apple iPhone XR tog sig in på Smartphonetoppens sjunde plats. Likheterna mellan iPhone XS och iPhone XR är stora, men XR har något enklare specifikationer, särskilt vad gäller skärm och kamera, vilket bidrar till att priset hamnar något lägre. I övrigt bjöd månaden endast på mindre förändringar på topplistan.

Smartphonetoppen november 2018

  1. Apple iPhone 8 (1)
  2. Samsung Galaxy S9 (2)
  3. Apple iPhone 7 (4)
  4. Huawei Y6 2018 (3)
  5. Apple iPhone XS (5)
  6. Huawei P20 Pro (6)
  7. Apple iPhone XR (NY)
  8. Samsung Galaxy S8 (9)
  9. Apple iPhone X (7)
  10. Samsung Galaxy A6 2018 (10)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Kategorier