Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Mormor Challenge gör internet schysstare

1 år sedan

intro medium

Idag är det International World Kindness Day. Vi tycker såklart att alla dagar ska vara snälla dagar men idag lyfter vi det lite extra. Nu lanserar vi världens snällaste chatt-bot: Mormor Challenge, som sprider glädje och kärlek på nätet. Detta sker i stolt samarbete med Friends och deras viktiga arbeta för ett schystare internet.

Vi tycker att nätet ska vara en plats som ger glädje, inspirerar och utvecklar människor. Det ska inte vara en central plats för hot, hat och kränkningar. Därför har vi under en lång tid samarbetat och stöttat Friends viktiga arbete mot mobbning på nätet. Som ett led i detta lanserar vi nu Mormor Challenge – en sida fylld med snälla utmaningar, precis som Friends snällkalender.

För inspiration på hur du kan bidra till en god gärning och ett schystare nät så kan du chatta med Mormor.  Hon kommer be dig genomföra enkla uppdrag som bidrar till att sprida glädje bland vänner, bekanta eller kanske någon du inte känner – men som verkligen behöver lite kärlek.

Spela Mormor Challenge

Tips: Vill du hjälpa Friends ytterligare? Vi säljer deras snällkalender i samtliga av våra Telia-butiker.