Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Huawei och Samsung återtar positioner på Smartphonetoppen

8 månader sedan

intro medium

Det blev endast en månad på Smartphonetoppen för iPhone XS Max, som i oktober fick ge plats för Huawei och Samsung. Men det mest påtagliga med oktober månads topplista är kanske att Apple iPhone XR inte tog sig in på listan. Dock – iPhone XR lanserades först den 19 oktober, så den har inte haft så många veckor på sig. Ska vi gissa att den dyker upp i november månads toppplista?

Smartphonetoppen oktober 2018

  1. Apple iPhone 8 (1)
  2. Samsung Galaxy S9 (2)
  3. Huawei Y6 2018 (3)
  4. Apple iPhone 7 (6)
  5. Apple iPhone XS (4)
  6. Huawei P20 Pro 128GB (5)
  7. Apple iPhone X (7)
  8. Huawei P20 Lite (NY)
  9. Samsung Galaxy S8 (NY)
  10. Samsung Galaxy A6 (NY)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Kategorier