Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Vi vann – nu är det din tur

8 månader sedan

Vi vill göra Sveriges nöjdaste tv-kunder ännu nöjdare! Rapporten från Svenskt kvalitetsindex 2018 (SKI) visar att vi för fjärde året i rad har landets nöjdaste tv-kunder.

Fyra år = vi tävlar ut fyra heta teknikprylar som garanterar ditt vintermys med tv från telia.

Så här tävlar du:

  • Motivera och/eller fota hur just din perfekta tv-kväll ser eller bör se ut.
  • Stick ut ur mängden – var kreativ!
  • Du tävlar genom att ladda upp ditt bidrag i en kommentar på tävlingsinlägget på Facebook. Du måste ha postat ditt bidrag senast den 5 november 2018.

Tävlingen avslutas den 5 november, därefter utser vår jury vilka bidrag som vinner följande:

1:a plats: Sony Playstation 4 Slim, 500GB inkl. 5 fria filmer via Telias tv-tjänst (Värde: 3435 kronor)

2:a plats: Apple TV inkl. 5 fria filmer via Telias tv-tjänst (Värde: 1901 kronor)

3-4:e plats: Chromecast inkl. 3 fria filmer via Telias tv-tjänst (Värde: 537 kronor)

De vinnande bidragen meddelas under vecka 45 och kontaktas via PM på Facebook (se därför till att hålla utkik i din inkorg).

 

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågår mellan 29 oktober till 5 november 2018. För att delta behöver du vara kund hos oss med tjänsterna Telia digital-tv eller Telia Play. Vinnare som kontaktas behöver lämna ut personuppgifter såsom kundnummer, namn, adress och det numret du vill bli kontaktad på via personligt meddelande (PM) på facebook. Detta för att kunna kontrollera att du är kund hos oss, så att vi kan dela ut priser och lägga till fria filmer på din tv-tjänst. Uppgifterna sparas i maximalt en månad eller så fort vinsterna delats ut innan den perioden har löpt ut. Beräknad leveranstid vecka. 48 och eventuell skatt betalas av vinnaren. Du kan närsomhelst invända mot behandling av dina personuppgifter, se mer på telias integritetsplicy: https://www.telia.se/privat/om/integritetspolicy Juryn består av anställda på Telia och beslutet kan inte överklagas. Tävlingen är inte associerad med Facebook eller Instagram. Anställda på Telia får inte delta i tävlingen. Olämpligt innehåll såsom stötande, rasistiska eller kränkande bidrag kommer att diskvalificeras.

Kategorier