Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Vi har Sveriges bästa tv-kunder

1 år sedan

Det här kallar vi en bra start på veckan! Rapporten från Svenskt kvalitetsindex 2018 (SKI) har kommit och visar att vi för fjärde året i rad har landets nöjdaste tv-kunder. Vi fortsätter dessutom ha Sveriges nöjdaste företagskunder för bredband.

Förra veckan fick vi de goda nyheterna att vi har Sveriges nöjdaste företagskunder för mobiltelefoni, att vi är den mest pålitliga operatören och en klass för sig gällande mobiltäckning. Nu kom den fantastiska nyheten att våra kunder ger vår tv-tjänst högsta betyg – igen! Särskilt uppskattas kvalitet som innehåll, driftsäkerhet och användarvänlighet. Men även service och prisvärdhet anses viktiga. I våras lanserade vi ju även Telia Play, som ger dig samma tittarupplevelse som via vanlig tv. En mix som är unik på svenska marknaden. Med Telia Play kan du titta på tv var, när och hur som helst inom hela EU, även utan fast uppkoppling.

Vi fortsätter även ha Sveriges nöjdaste företagskunder för bredband och vi anses ligga långt fram jämfört med snittet för branschen när det gäller digitalisering.

Stort tack till våra kunder – ni är bäst!

 

Läs vår summering från SKI här:

Här kan du läsa mer om vår tv-tjänst:

Kategorier