Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Disney-favoriter hos Telia

1 år sedan

Säkra höstmyset i soffan och följ barnens favoriter från Disney med vårt tv-paket Kids. Vi samlar de populära serierna, bekanta ansikten och nya spännande äventyr – för barn i alla åldrar. Släpp loss barnen på Disneys kanaler och titta när det passar dig på Play.

Först ut är långfilmen som blev en serie

Äventyret fortsätter för det 14-åriga teknikgeniet Hiro och hans medkännande, spetsteknologiska robot Baymax. Hiro och Baymax utgör, tillsammans med sina vänner Wasabi, Honey Lemon, Go Go och Fred, det legendariska superhjälte-teamet Big Hero 6, som skyddar sin stad från en färgstark skara av vetenskapligt topputrustade skurkar, fast beslutna att skapa kaos och kalabalik! Missa inte nästa avsnitt på lördag!

Mysigaste hjältarna tillbaka med nya avsnitt

På vardagar drar vi på oss pyjamasen och och följer med mysigaste hjältarna på nya äventyr. Med kraften från sina djuramuletter blir Jens Gekko, Amanda blir Ugglis, och Oscar blir kattpojken. Deras kläder kanske ser ut som pyjamasar, men de är egentligen Pyjamashjältarna!

2a säsongen av Marvels Spider-Man

Peter Parker är tillbaka som Spindelmannen och försöker jonglera arbetet på Daily Bugle och plugget på Horizon Highs. För att inte tala om alla skurkar som dyker upp och verkar vara beslutna att göra sig av med Spindelmannen en gång för alla. Peter svingar sig in med nya avsnitt 10 november!

Nostalgi med nya Ducktales

Kanske följde du själv Knatte, Fnatte och Tjattes äventyr med Joakim von Anka när det begav sig på VHS-tiden. De populära ankorna är tillbaka med nya äventyr tillsammans med Fru Mathildas barnbarn Anki. De upptäcker familjehemligheter från Farbror Joakims storslagna förflutna, vilket leder till att familjen hamnar på äventyr världen över.

K.C. Hemlig Agent

Tonåringen K.C. Cooper är regeringens nyaste hemliga agent! Nu följer vi henne på nya spännande uppdrag tillsammans med sin familj. För växer man upp i en familj med spioner, då delar man på alla uppdrag. Missa inte denna populära serie!

Med tv-paketet Kids ser du de här serierna på Disneys kanaler och mycket mer för 59kr/mån. Självklart har du även ditt tv-utbud på vår streamingtjänst Telia Play. Titta när du vill och var du vill i din smartphone, Apple TV, Chromecast, surfplatta eller dator. Kan du inte få Telia Tv där du bor kan du istället köpa Telia Play Kids – samma innehåll och samma pris men i vår streamingtjänst Telia Play.

Med tv-paketet Kids får du:
Disney Channel
Disney XD
Disney Junior
Nickelodeon
Nick Jr
Boomerang
Cartoon Network
och dessutom ingår playtjänsterna Disney On Demand och SF Kids.

Hoppas du gillar!

 

Länktips

Filmbutiken
* Tv-paket Kids
* Telia Tv
Support för Telia Tv