Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Apples nyheter in på Smartphonetoppen

9 månader sedan

intro medium

Den 14:e september lades de första beställningarna på Apples nya värstingar iPhone XS och XS Max, som rullar in på fjärde och åttonde plats på september månads topplista. September var även en bra månad för Huawei P20 Pro som klättrade några positioner på den i övrigt tungt iPhonedominerade listan.

Smartphonetoppen september 2018

  1. Apple iPhone 8 (1)
  2. Samsung Galaxy S9 (2)
  3. Huawei Y6 2018 (5)
  4. Apple iPhone XS (NY)
  5. Huawei P20 Pro 128GB (9)
  6. Apple iPhone 7 (4)
  7. Apple iPhone X (3)
  8. Apple iPhone XS Max (NY)
  9. Apple iPhone 8 Plus (7)
  10. Apple iPhone SE (6)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Kategorier