Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Så säkrar du snabbast din iPhone XR

1 år sedan

intro medium

Vill du ha din nya mobil snabbt – eller föredrar du den bekvämare metoden? Vi tipsar om bästa sätten att köpa din nya iPhone XSR

Fredag den 19 oktober öppnar förköpet för iPhone XR, den något enklare och billigare kusinen till redan släppta iPhone XS och iPhone XS Max. Telia.se slår upp portarna klockan 09:01 så att du kan förköpa din nya iPhone XR.

Men två frågor pockar på uppmärksamhet:

  • Hur snabbt vill du ha din nya mobil?
  • Och hur vill du köpa den?

Det kanske låter självklart, men låt oss ge dig ett par bra tips inför förköpsmorgonen.

Snabbt till butik eller bekväm hemleverans?

Vill du ha din iPhone XR så snabbt som möjligt eller vill du få den levererad bekvämt? Eftersom det alltid är hårt tryck på nya iPhones och varje återförsäljare tilldelas en begränsad mängd så kan vi inte ge dig både och, hur mycket vi än vill.

Om det viktigaste för dig är att få din iPhone XR så snabbt som möjligt ska du välja alternativet ”Snabbt till butik” när du handlar på telia.se på förköpsmorgonen. På så sätt reserveras din iPhone XR i ditt namn, och du kan hämta den i den butik du valt vid leveransstart (du får ett mail med exakta uppgifter). Tänk på att antalet mobiler i första leveransen är begränsat, så vänta inte för länge på fredag morgon med att lägga din beställning, lagret kan ta slut fort.

Om du hellre vill ha din mobil bekvämt hemskickad med posten är det bara att beställa via alternativet ”Bekvämt hem”. Då har du tingat en iPhone XR och det är bara att vänta på leveransbeskedet. Vi levererar den till dig så snart vi kan, men exakt när det blir beror på hur stor efterfrågan är. Vi kan med andra ord inte garantera att du har din mobil vid ett visst datum. Å andra sidan kan du ligga kvar i soffan i lugn och ro.

För dig som är Byt mobil-kund

Du som sedan tidigare anslutit dig till Telias Byt mobil-program och varit med i 12 månader har nu möjlighet att byta upp dig till en iPhone XR. Om du vill beställa online via telia.se behöver du välja alternativet ”Snabbt till butik” – då kommer butikspersonalen att hjälpa dig med inbytet. Vill du nyttja Byt mobil men få telefonen hemskickad behöver du istället beställa via vår kundtjänst på 90 200.

 

Foto: Apple

Kategorier