Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Vad släpper Apple i år?

1 år sedan

intro medium

Varje år vid den här tiden ställer vi oss alla samma fråga: Vad kommer Apple att presentera för nyheter? Techjätten har traditionsenligt bjudit in till årets keynote-event, som denna gång går av stapeln onsdag den 12 september klockan 19:00 svensk tid, och precis som tidigare år är det gott om spekulationer i techpressen, men väldigt ont om hårda fakta. 

Förra året firade iPhone 10 år, vilket Apple firade med att släppa inte bara den ganska förväntade iPhone 8 utan också jubileumsvärstingen iPhone X. Det betyder att det finns tre modeller från 2018 som möjligen kan vara redo för uppgraderingar och vidareutveckling den här gången. Om Apple spinner vidare på dem eller drar fram något helt nytt ur rockärmen återstår att se. Flera av oss går kanske också och hoppas på en arvtagare till den populära ”budgetmodellen” iPhone SE, men inte heller det vågar vi sia om.

Som alltid när det gäller Apple är hemlighetsmakeriet totalt, och varken vi eller branschens alla analytiker och entusiaster vet någonting med säkerhet förrän Tim Cook intar scenen på Steve Jobs Theatre och presenterar årets nyheter.

Visst är det spännande?

Låt oss hålla dig uppdaterad om det senaste på Applefronten. Anmäld dig till vår intresselista här >> https://www.telia.se/privat/apple/nyheter