Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Huaweis budgetmodell Y6 in på Smartphonetoppen

2 år sedan

intro medium

2018 års upplaga av Huaweis budgetmodell Y6 släpptes i juni, och slår sig rakt in på en fjärdeplats på Smartphonetoppen för juli. Därmed slår den också ut Huawei P20 Pro från listan. Annars behåller Apple greppet om topp-placeringarna.

Smartphonetoppen juli 2018

  1. Apple iPhone 8 (1)
  2. Apple iPhone X (3)
  3. Samsung Galaxy S9 (5)
  4. Huawei Y6 2018 (NY)
  5. Samsung Galaxy S8 (4)
  6. Apple iPhone 7 (2)
  7. Apple iPhone 8 Plus (7)
  8. OnePlus 6 (6)
  9. Apple iPhone SE (10)
  10. Samsung Galaxy S9+ (8)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Kategorier