Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

En gig för varje balja: Telia delar ut surf för svenska VM-mål

1 år sedan

intro small

1994. Det var sommar, sol och fotbollsfeber. Vi är många som minns bronsbragden i USA då Sverige nätade hela 15 gånger och nu hoppas vi på en repris i årets fotbolls-VM. För varje mål som Sverige sätter får du som är mobilkund hos oss 1 gigabyte surf, om du har eller skaffar Telia Play Tv, film och serier där du kan se alla matcher på SVT och TV4.

Sommarens stora fotbollsfest har börjat och i år får de blågula fansen som är kunder till oss något extra att hurra för när Sverige gör mål. Blir det lika många mål som 1994 skulle det innebära att vi delar ut 15 GB surf per mobilkund som har Telia mobil komplett och har eller skaffar Telia Play Tv, Film och serier.

Fotboll är lägerelds-tv; vi tittar gärna tillsammans framför storbildsskärmar på sportbarer eller bänkade tillsammans framför teven. Men en del matcher i årets VM går på tider då många av oss jobbar, därför känns det riktigt bra att vi har en tjänst som nu möjliggör att fler svenskar kan se matcherna i sommar, oavsett när de spelas. Vi gör det lite enklare för alla fotbollsfans.

I snitt i VM har det svenska landslaget gjort sju mål per turnering baserat på samtliga matcher sedan 1934. Om årets turnering når upp till målsnittet kan Telias mobilkunder alltså räkna med minst 7 GB.

En tredjedel använder regelbundet sin mobil för att se streamat innehåll. I år kan vi nog räkna med en högre siffra då flera matcher spelas tidigt. Nu när våra kunder kan ta med sig sin skärm var de än är så behöver de inte missa ett ögonblick, oavsett om de är på tåget, pendeln, stranden eller hotellet i Spanien. Det firar vi med dubbelt målkalas under hela turneringen.

Första blågula matchen spelas på måndag den 18 juni då Sverige möter Sydkorea (SVT). Den 23 juni är det dags för Tyskland (TV4) och den 27 juni väntar Mexiko (SVT). Sändningarna ligger i år hos SVT och TV4, kanaler som du lätt har åtkomst till via Telias digital-tv eller Telia Play.

Fakta:

  • Varje mål kommer innebära 1 GB surf som delas ut till Telias mobilkunder med abonnemanget Telia Mobil Komplett och som har eller skaffar TV-tjänsten Telia Play Tv, film och serier
  • Läs mer om Telias sommarerbjudande
Kategorier