Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

OnePlus 6 tar sig in på Smartphonetoppen

1 år sedan

intro medium

Det är inte varje vecka en helt ny mobiltillverkare tar sig in på försljningstopplistan, men i maj hände det. OnePlus 6 kliver in på en åttonde plats efter lanseringen i mitten av månaden och bevisar att det finns ett stort intresse för denna uppstickare. I övrigt är den mest markanta rörelsen på listan att iPhone SE tappar fem placeringar.

Smartphonetoppen, maj 2018

  1. Apple iPhone 8
  2. Apple iPhone 7
  3. Apple iPhone X
  4. Samsung Galaxy S8
  5. Huawei Y6
  6. Samsung Galaxy S9
  7. Apple iPhone 8 Plus
  8. OnePlus 6
  9. Apple iPhone SE
  10. Samsung Galaxy S9+

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Kategorier