Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Apple äger i april

1 år sedan

intro medium

Apple dominerar Telias smartphoneförsäljning under april månad och lägger beslag på de fyra första platserna i listan. iPhone X klättrar två placeringar och iPhone SE rycker upp sig hela fyra positioner.

Smartphonetoppen, april 2018

  1. Apple iPhone 8 (1)
  2. Apple iPhone X (4)
  3. Apple iPhone 7 (3)
  4. Apple iPhone SE (8)
  5. Samsung Galaxy S8 (2)
  6. Huawei Y6 2017 (6)
  7. Samsung Galaxy S9 (5)
  8. Apple iPhone 8 Plus (9)
  9. Samsung Galaxy S9+ (7)
  10. Samsung Galaxy Xcover4 (10)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Kategorier