Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Galaxy S9 tar plats på smartphonetoppen

1 år sedan

intro medium

Samsungs nya flaggskeppsmobil Galaxy S9/S9+ kliver in på smartphonetoppen på femte respektive sjunde plats. Bra går det också för föregångaren Galaxy S8 som klättrar ytterligare ett par placeringar till andraplatsen. Apples iPhone 8 behåller dock fortsatt greppet om toppen.

Smartphonetoppen, mars 2018

  1. Apple iPhone 8 (1)
  2. Samsung Galaxy S8 (4)
  3. Apple iPhone 7 (2)
  4. Apple iPhone X (3)
  5. Samsung Galaxy S9 (NY)
  6. Huawei Y6 2017 (5)
  7. Samsung Galaxy S9+ (NY)
  8. Apple iPhone SE (7)
  9. Apple iPhone 8 Plus (6)
  10. Samsung Galaxy Xcover4 (10)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Kategorier