Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Nu ingår Snapchat i Fri surf Sociala medier

1 år sedan

intro small

Säkert vet du redan att du som har ett Mobil Komplett-abonnemang från Telia surfar fritt i tio sociala medier. Och nu blir vi ännu mera sociala: Från och med den 16 mars ingår även populära bild- och videodelningstjänsten Snapchat i Fri surf Sociala medier.

Snapchat har seglat upp som en av de allra populäraste plattformarna inom sociala medier, framför allt bland barn och ungdomar. I åldersgruppen 12-15 år använder hela 91% Snapchat, liksom 84% av 16-25-åringarna, enligt undersökningen Svenskarna och internet 2017. I dessa åldersgrupper är det faktiskt bara Instagram som kan mäta sig med Snapchat i popularitet, men Snapchat växer också snabbt i högre åldersgrupper.

Med Snapchat kan du ta bilder eller korta videosnuttar, lägga på text eller olika filter, och sätta ihop dessa ”snaps” till så kallade Stories som du kan dela med dina vänner och bekanta.
Läs mer här om hur Snapchat fungerar.

Att Snapchat nu kommer in i Fri surf Sociala medier betyder att du inte belastar din månadssurf när du snappar med dina kompisar. Även om din surf skulle ta slut så kan du alltså fortfarande hålla kontakten med vännerna. Fri surf Sociala medier ingår i alla Telias mobilabonnemang från 1GB och uppåt.
Läs mer om Fri surf Sociala medier här.

Fri surf Sociala medier omfattar nu 11 olika plattformar: Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Twitter, KiK, Pinterest, Viber, LINE, Welcome App – och nu också Snapchat. Våra mobilabonnemang har aldrig varit mer sociala.

Läs mer om sociala medier och våra tips till dig som förälder:

 

Kategorier