Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Surffest och Sense när Telia kopplar upp inför VM i Åre

1 år sedan

intro medium

Är du i Åre för att titta på världscup-tävlingarna, eller bara för att åka skidor och glassa i solen? Vi kopplar upp hela World Cup så att du och alla besökare kan dela med sig av hela folkfesten. Passa även på att titta in hos Telia för att ta chansen att testa Telia Sense i 30 dagar och missa inte vår fina tävling där en surfplatta står på spel.

Just nu är den alpina eliten på plats i Åre för säsongens sista tävlingar i världscupen vilket betyder folkfest i backarna. Och vi på Telia är på plats för att ge alla skidentusiaster ett riktigt bra erbjudande: Teckna en Telia Sense i vår butik i Åre och testa den i 30 dagar innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta.

Telia Sense är den hyllade lösningen som ger dig wifiuppkoppling i bilen plus en massa andra smarta funktioner och tjänster som talar om för dig hur bilen mår och var den står. Eco Drive för mer miljövänlig körning, åverkanslarm, körjournal och påminnelser om sådant som däckbyte och besiktning är bara några av funktionerna. Och sa vi att du får wifi i bilen? Det tål att upprepas: 4G-uppkoppling med 20 GB surf per månad låter ungarna streama film i baksätet hela vägen från Åre och hem.

Titta in i Teliabutiken i Åre eller hälsa på i vår monter på torget lördag den 17 mars så berättar vi mer om Telia Sense. Där kan du även få hjälp med teknikstrul av en personlig tekniker samt både testa och höra mer om andra tjänster vi erbjuder.

TÄVLING

Om du redan skaffat Telia Sense eller passar på att göra det nu så kan du också vara med i en enkel tävling med chans att vinna en Galaxy Tab surfplatta från Samsung. Posta din roligaste Telia Sense-bild på Instagram med hashtaggen #teliasense så är du med i tävlingen.

Tävlingsvillkor

Nu vill vi se hur Telia Sense underlättar ditt bilängande! Filma eller fota och visa oss på Facebook eller Instagram. 

Så här tävlar du:

  1. Hur förenklar Telia Sense ditt billiv? Dela din upplevelse genom att filma eller fota och posta på Instagram med hashtagen #TeliaSense. Kom ihåg att du måste ha en upplåst Instagram-profil under tävlingsperioden. Du kan också tävla genom att ladda upp ditt bidrag i en kommentar på tävlingsinläggen på Facebook.
  2. Den 25 mars utser vår jury, som består av anställda på Telia, vilket bidrag som vinner en helt ny Samsung Galaxy Tab A 10.1 WIFI och ett par hörlurar, och lägger upp det vinnande bidraget på vår Instagram.

Keep it safe – tänk på att inte använda mobilen när du kör bil. Olämpligt innehåll så som stötande, rasistiska eller kränkande bidrag kommer diskvalificeras. Tävlingen pågår mellan 15 mars och 25 mars 2018.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas. Tävlingen är inte associerad med Facebook eller Instagram.

Läs mer om Samsung Galaxy Tab A 10.1 här

 

Kategorier