Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Tre gånger Apple i topp på Smartphonetoppen

1 år sedan

intro medium

Apple iPhone 8 är fortsatt den smartphone som säljer bäst hos oss på Telia, medan värstingmodellen iPhone X tappat en position sedan januari. I nedre delen av listan har Samsung Galaxy A5 trillat ut och ersatts av Samsung Xcover4.

Smartphonetoppen, februari 2018

Apple iPhone 8 (1)
Apple iPhone 7 (3)
Apple iPhone X (2)
Samsung Galaxy S8 (4)
Huawei Y6 2017 Dual SIM (7)
Apple iPhone 8 Plus (6)
Apple iPhone SE (5)
Samsung Galaxy A3 2017 (10)
Apple iPhone 6s (8)
Samsung Galaxy Xcover4 (NY)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Kategorier