Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Tv från Telia <3 Hockey

1 år sedan

HockeyAllsvenskan nu LIVE på Play+

SHL är en av världens bästa hockeyligor (se bara hur många SHL-stjärnor som nu dominerar NHL!) och det är här alla i hockey-Sverige drömmer att prestera. Men att ta sig till SHL kan vara minst lika spännande då populära klubbar (Leksand, AIK och MoDo bland annat) kämpar i HockeyAllsvenskan för att visa att de har vad som krävs.

Efter julupphållet är det dags att spänna musklerna igen för nu är det ingen vila fören vinnaren står med SHL-biljetten i handen, och jag vill i alla fall inte missa en minut. Därför är vi jätteglada att ALLA HockeyAllsvenskan-matcherna nu finns LIVE i Play+ appen (så jag kan stå och springa på löpbandet, se det där snygga slagskottet och skrika till lite sådär pinsamt).

 

Så har du inte redan #TvfrånTelia och ett C More paket så tveka inte utan gå in och prova 1 månad kostnadsfritt (C More Premium eller C More Sport), och se till så att du inte missar nästa match (oavsett om du sitter hemma på soffan eller springer på gymmet)!

Må det bästa laget (helst min favorit) vinna!