Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Nytt stjärnspäckat drama

1 år sedan

Texas är inte att leka med…

… och detta kommer ni att märka i Texas Rising: en stjärnspäckad dramaserie som är baserad på en sann historia. Det är en fantastisk återberättelse om historien om revolutionen i Texas precis efter det berömda slaget vid Alamo 1836, och serien har stora Hollywoodstjärnor som Bill Paxton (han var extraordinär i Aliens!), Ray Liotta (fortfarande livsfarlig precis som i Goodfellas) och Jeffrey Dean Morgan (Åhh Danny from Grey’s Anatomy!!) på rollistan.

På ena sidan kämpar general Sam Houston med en grupp hårda män (Texas Rangers!) för Texas frigörelse från Mexiko. På den andra sidan kämpar den mexikanska generalen Santa Anna för att behålla makten över Texas. Texas Risings första säsong är 10 avsnitt långt och är en originalproduktion från History. Ni kommer att njuta av den kärlek, vänskap, förtvivlan, sorg, ilska och barmhärtighet som bara drama-serier kan erbjuda, och ni Western fans kan se fram emot coola strider och klassiska hjältar och skurkar.

Texas Rising går på söndagar kl 22:00 från och med TV-premiären den 14 januari, och finns på Play+ direkt efteråt.

Har du sett alla tillgängliga avsnitten av Texas Rising?

Vi förstår din frustration men frukta inte! Januari bjuder även på nya avsnitt av Hunting Hitler och The Curse of Oak Island.

Under första säsongen lades det fram starka bevis för att Adolf Hitler kan ha flytt under de sista dramatiska dagarna av andra världskriget. I andra säsongen visade vi en mycket sofistikerad, men möjlig, flyktplan. Nu är Bob Baer och hans team tillbaka och fortsätter outtröttligt arbetet med att klara upp en av 1900-talets största gåtor: Lyckades Adolf Hitler att överleva andra världskriget? I de nya avsnitten går Bear annorlunda till verket och har bjudit in en ny expert, den tidigare CIA-analytikern Nada Bakos. De kommer att spåra Hitler med samma metod som man använde när man hittade Osama Bin Laden och Saddam Hussein. Hunting Hitler går på torsdagar kl 21:00 från och med den 18 januari, och finns på Play+ direkt efteråt.

Rick och Marty Lagina hittar i denna nya säsong helt avgörande spår då de kommer tillbaka till Oak Island. Deras livslånga dröm är att hitta den gömda skatt, som i 220 år har legat begraven på ön! Kommer den att se dagens ljus under denna säsong? Och vad händer med den gamla profetian om att sju kommer att dö innan skatten är funnen? Efter att ha gjort stora upptäckter i borrhål 10-X och i den beryktade Money Pit använder bröderna och deras expertteam nu den mest avancerade teknologin och tung gräv- och borrutrustning för att nå ännu djupare. The Curse of Oak Island går på måndagar kl 21:00 från och med den 29 januari, och finns på Play+ direkt efteråt.