Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Helgens filmtips – Baby Driver

3 år sedan

Baby Driver har lite av allt. Det är 2 timmar fantastisk musik, lite romantik och framförallt fartfylld action – men det känns inte alls som 2 timmar har gått när vi når slutet. Det är inte så konstigt att nomineringarna från filmgalorna har börjat trilla in.

Regissören Edgar Wright har en förkärlek till att blanda hejdlös humor med stora mängder action och har bland annat gett oss Hot Fuzz och Scott Pilgrim vs The World. Humorn i Baby Driver är kanske något nedtonad men skådespelarinsatserna, den fantastiska musiken och biljaktscenerna är i perfekt harmoni.

Baby är en begåvad bilförare, eller åtminstone flyktbilsförare, med tinnitus och hanterar den med hjälp av musiken. Hans liv blir som en musikvideo och varje syssla har ett soundtrack självklart tar han musiken till hjälp när det är dags att köra flyktbil.

Baby vill lämna det kriminella livet och försvinna på en road trip med nyfunna kärleken Debora. Planen ser ut att vara inom räckhåll tills gangsterbossen Doc, som har en hållhake på Baby, insisterar på ett sista jobb.

Se Baby Driver i Filmbutiken redan nu. Med rätt tv-paket  hittar du Baby Driver bara några klick bort och du behöver inte ens resa dig ur soffan. Med vår streamingtjänst Play+ tittar du när och hur du vill – din smartphone, surfplatta eller dator. Läs mer om Play+ och hur du kommer igång här.

Länktips

Filmbutiken
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia