Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Vad är Generation Pep?

2 år sedan

intro small

Generation Pep är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Målsättningen är att ena företag, organisationer och människor för att tillsammans underlätta för barn och ungdomar att leva ett hälsosamt liv.

Initiativtagare är Kronprinsessparet och bakom initiativet står ledande svenska företag, stiftelser och ideella organisationer. Besök dem på http://gen-pep.se/sv/

Som en del av samarbetet med Generation Pep har Telia tagit fram en app, Telia PEP!, som låter barn och unga spara ihop till extra surf genom att lösa olika utmaningar och röra på sig mera. Läs mer om appen och ladda ned den här

Läs mer om Telias samarbete med Generation Pep

Kategorier