Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

iPhone X ny på smartphonetoppen

1 år sedan

intro medium

Apples värstingmobil iPhone X kliver rakt in på en andraplats på Smartphonetoppen, så vi kan lugnt konstatera att den var mycket efterlängtad. I övrigt är det inga större förändringar, iPhone 8 behåller förstaplatsen även i november och Samsung Galaxy S8 är fortsatt den populäraste Androidmobilen.

Smartphonetoppen, november 2017

  1. Apple iPhone 8 (1)
  2. Apple iPhone X (NY)
  3. Samsung Galaxy S8 (3)
  4. Apple iPhone 7 (2)
  5. Apple iPhone 8 Plus (4)
  6. Apple iPhone SE (5)
  7. Huawei Y6 2017 (6)
  8. Apple iPhone 6s (8)
  9. Samsung Galaxy S7 (7)
  10. Samsung Galaxy A3 2017 (10)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Kategorier