Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

SNÄLLA LUCKOR

1 år sedan

Snällkalendern är en julkalender från Friends som utmanar dig att göra något snällt varje dag fram till julafton.

Varje liten, snäll handling kan göra mycket, inte minst för den som aldrig blir sedd. En snäll handling kan få någon att le eller bidra till en ny vänskap. Den kan till och med vara början till att bryta ett utanförskap. Öppna luckorna själv eller tillsammans med vänner och familj. Eller ge bort Snällkalendern till någon du tycker om!

Vi på Telia hjälper till att sälja Snällkalendern i flera av våra butiker. Genom att köpa kalendern är du med och bidrar till Friends fortsatta arbete mot mobbning och diskriminering. Allt överskott från försäljningen går oavkortat till Friends. Kalendern kostar 59 kronor.

Du kan också köpa den på Friends hemsida.

Läs också: Friends tipsar om vad du som förälder kan göra för att bidra till ett bättre klimat på nätet

Kategorier