Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

AIK-stjärnan: “Grymt med all info om bilen på ett ställe”

2 år sedan

intro medium

Bilen betyder mycket för Daniel Sundgren, fotbollsspelare i AIK. Det är ofta där han återhämtar sig och det är tack vare den han orkar ta sig runt när musklerna är trötta. Med Telia Sense blir stunderna i bilen ännu mer värdefulla – dessutom slipper han hålla reda på var han parkerat.

– Jag är en rätt virrig typ, glömmer bort hälften av det jag ska göra, tider och måsten jag ska ha ordning på.
För Daniel Sundgren, fotbollsspelare i AIK, passar det utmärkt med en tjänst som hjälper honom hålla koll på allt som rör bilen. Som när det är dags för besiktning, påminnelser om däckbyte och – inte minst – information om var bilen står parkerad.
– Det har ju hänt mer än en gång att jag glömt var jag ställt den, haha!

Daniel berättar att han är mycket i sin bil, att den är en viktig plats för honom.

– Ofta är det någon timme mellan min träning och det jag ska göra senare under dagen. Då brukar jag hänga i bilen, ta det lugnt och bara vila. Att kunna streama en serie då är guld värt, det är ju knappast något jag kan göra på mitt vanliga mobilabonnemang, säger han och berättar att favoritserien är Så mycket bättre.

– Och när jag lyssnar på musik blir det ofta Danny Saucedo, hans Super 8 är grym att köra till. Och att skråla med till!

Daniel berättar att även om han till vardags har mycket att göra och ett rikt socialt liv, är dagarna som fotbollsspelare oftast ändå rätt lika. Med träningar sex dagar i veckan blir det sällan tid eller ork för större utflykter och många dagar kör han bara mellan hemmet och fotbollsplanen. Eftersom han både bor och tränar i Solna är det inga långa sträckor det handlar om, ändå är det självklart för honom att ta bilen.

– Visst känns det lite dumt att köra när man lika gärna skulle kunna cykla eller till och med gå, men vi tränar så hårt att jag helt enkelt inte orkar ta mig hem på annat sätt än med bilen. Benen är för trötta och jag behöver min återhämtning, säger han.

Daniel Sundgren säger att även om han tycker att det är toppen att man via Telia Sense kan se hur mycket och hur miljövänligt du kört, är det framför allt överblicken av i stort sett allt praktiskt som rör bilen som är mest värdefullt för honom i hans vardag.

– Det blir enklare att hålla koll om man är lite virrig, som jag. Och så gillar jag att man kan se saker som vad bilen väger och hur lång den är bara genom en knapptryckning på mobilen. Det är ju inte uppgifter man behöver ta fram så ofta, men när det väl är dags är det grymt smidigt.

Kategorier