Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Harry Potter-fantasten Amanda

3 år sedan

I veckans avsnitt av Trailer pratar Paul med artisten, fantasyfantasten och idolfinalisten Amanda Winberg.

Amanda har alltid kollat mycket på tv och film. Det har varit något att se fram emot, att få leva sig in i och hälsa på i andra världar. Om Amanda fick besöka vilken värld som helst skulle hon besöka magins värld i Harry Potter-filmerna, som hon förklarar är en mystisk värld som är glittrig och spännande. Hon har sett filmerna väldigt många gånger, vissa av dem har hon sett hela 15 gånger.

Höstens stora seriepremiär Stranger Things har lockat även Amanda. Hon säger själv att hon är besatt av serien. Hon tycker att charmen med serien är att det är fantastiska skådespelare, att vi får se hela serien från barns perspektiv, och att det är spännande och mystiskt.

Lyssna på hela avsnittet med Amanda här och titta på dina favoritprogram i vår tv-tjänst eller på Play+.

Kategorier