Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

iPhone 8 klättrar på Smartphonetoppen

2 år sedan

intro medium

Inga nya modeller tog sig in på Smartphonetoppen under oktober, och den mest markanta förändringen var att Apple iPhone 8, som kom in på listan på en tredjeplats förra månaden, nu tagit tätpositionen. Även Plus-versionen klättrar uppåt, medan budgetmodellen iPhone SE tappat position.

Smartphonetoppen, oktober 2017

  1. Apple iPhone 8 (3)
  2. Apple iPhone 7 (1)
  3. Samsung Galaxy S8 (4)
  4. Apple iPhone 8 Plus (7)
  5. Apple iPhone SE (2)
  6. Huawei Y6 2017 (6)
  7. Samsung Galaxy S7 (8)
  8. Apple iPhone 6s (5)
  9. Samsung Galaxy A5 2017 (10)
  10. Samsung Galaxy A3 2017 (9)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

 

Kategorier