Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Träffa spelprofilen Sp4zie när Telia släpper iPhone X

8 månader sedan

intro medium

På fredag är det dags: Vi släpper iPhone X i vår butik på Kungsgatan på fredag! Ställ klockan – vi öppnar redan kl. 08:00 och antalet mobiler är begränsat. Vi bjuder morgontidiga kunder på frukost från klockan 07:00. Träffa spelprofilen Sp4zie som finns på plats och hänger med oss under morgonen.

Sp4zie, alias Jonas RingSp4zie, eller Jonas Ring som han egentligen heter, är ett välkänt namn i gamerkretsar. Sp4zie har en välbesökt kanal på twitch.tv där han livestreamar när han spelar League of Legends, och hans YouTube-kanal har över en miljon följare. Även om Sp4zie främst spelar via dator så är mobilen och mobilspel också klart intressanta. Sp4zies förhoppning är att spelutvecklarna tar vara på de nya möjligheter som erbjuds med FaceID och förstärkt verklighet.

Hur tror du att iPhone X kommer att förändra mobilanvändandet?
– Det finns alltid nya sätt att leka med ny teknik! Animojis kommer man lätt fastna i men sen är det ju grymt, och kanske lite mer användbart, att man typ kan inreda sin lägga genom att ta ett kort och klippa in massa möbler direkt i mobilen med hjälp av den nya tekniken Augmented reality.

Hur viktigt är det med en bra uppkoppling när man lirar?
– ”Hur viktigt är det med två hjul när man cyklar”? Vissa klarar sig med ett, men inte jag. De spel jag gillar mest är online, även på mobilen. När det gäller uppkoppling via mobilnätet så kräver ju även mobilspelen mer och mer surf så bra täckning och hastighet blir ju bara viktigare och viktigare.

Varför ska man köpa en iPhone X?
– Man vill ju vara först med det senaste, den här modellen är ju makalöst snygg och prestandan kommer ju hålla en lång tid, hoppas att speltillverkarna verkligen tar tillvara på möjligheterna och gör spel som är anpassat för de unika funktionerna i både Face ID och Augmented Reality. Sen gillar jag ju att ta selfies. Och det är fett att göra på en riktigt bra kamera.

I samband med lanseringen av iPhone X kan du träffa Sp4zie i Telias butik på Kungsgatan 36 i Stockholm för att snacka lite, ta en selfie med honom – eller varför inte utmana honom i Telias eget Pebble Game? Välkommen dit!

Läs mer om iPhone X

 

Kategorier