Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Nu väntar höstmys i tv-soffan

2 år sedan

Nu är det kylan som drar in över Sverige och vinden biter i kinderna utomhus. Men det är också soffans årstider nu och vad passar bättre i höstrusket än att värma sig i soffan med en mysig film eller spännande serie?

Dumma mej 3
Med Tv från Telia behöver du inte ens lämna soffan för att se de senaste hyrfilmerna. De finns där i Filmbutiken bara några knapptryck bort. I höst ser vi fram emot att träffa Minionerna och Gru igen och denna gång möter de skurken Balthazar Bratt – en före detta barnstjärna. Dumma mej 3 har premiär 13/11.  Perfekt för alla med barnasinnet i behåll.

Rough Night
Total skrattfest (som inte lämpar sig för de yngre) blir det med Scarlett Johanson och company när det är dags för möhippa i Rough Night. Vad kan gå fel när man åker iväg med sina bästa vänner till ett strandhus för en helg? Nästan allt visar det sig. Missa inte tjejgängets missöden 27/11.

Spider-Man: Homecoming
Superhjälten i rött och blått gör nydebut med Tom Holland i huvudrollen. Spider-Man: Homecoming är lite roligare än tidigare filmer och som vanligt fylld av action. Vi såg honom redan i Captain America: Civil War och självklart dyker det upp Avengers. 20/11 är det dags att svinga sig mellan hustaken.

Äntligen andra säsongen av Modus
Du kanske är mitt uppe i Idol, Bonde söker fru eller någon annan härlig följetong så vad sägs om att bryta av med lite spänning? Efter 2 års väntan är Modus tillbaka med sin andra säsong. Där inleder vi med ett statsbesök av den amerikanska presidenten, spelad av ingen mindre än Kim Catrall. När presidenten plötsligt försvinner dras poliserna Inger och Ingvar in i utredningen.

Så mycket bättre
Det blir inte mysigare än med ett gäng härliga artister som samlas för att tolka varandras låtar. Så mycket bättre är tillbaka i rutan med värme och känsla. Vi ser fram emot en fantastisk säsong med Kikki Danielsson, Eric Saade och Sabina Ddumba bland annat. Vilka tolkningar längtar du efter att se?

Sportkanalen är här
Nu blir det ännu mer sport i rutan med Sportkanalen hos Telia. Här hittar du delar av det bästa med veckans match från SHL, HockeyAllsvenskan och Allsvenskan. Det blir utvalda matcher från  exempelvis Handbollsligan. Dessutom en härlig blandning av livematcher, sportnyheter, dokumentärer och intervjuer. Sport, sport, sport helt enkelt.

Med Tv från Telia har du alltid Filmbutiken när till hands och där hittar du de senaste hyrfilmerna, gamla klassiker och favoriterna som tåls att se igen. Med rätt tv-paket ser du dina favoritserier, tv-programmen och sporthändelserna som inte får missas. Med Tv från Telia tittar du direkt i din tv eller streamar med Play+ i din mobil, surfplatta eller dator – titta när och hur du vill.

Länktips
* Tv-paket
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia