Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Så säkrar du din iPhone X snabbast

8 månader sedan

intro small

Snabbt, bekvämt eller extra smart? Vi tipsar om bästa sätten att köpa din nya iPhone X.

Fredag den 27 oktober öppnar förköpet av den hett efterlängtade jubileumsmodellen iPhone X från Apple. På telia.se öppnar väntrummet redan klockan 07:00 och från och med klockan 09:01 slår vi upp portarna så att du kan säkra din X.

Men två frågor pockar på uppmärksamhet:
Hur snabbt vill du ha din nya mobil? Och hur vill du köpa den?
Det kanske låter självklart, men låt oss ge dig ett par bra tips inför förköpsmorgonen.

Snabbt eller bekvämt?

Vill du ha din iPhone X så snabbt som möjligt eller vill du få den levererad bekvämt? Eftersom det alltid är hårt tryck på nya iPhones och varje återförsäljare tilldelas en begränsad mängd så kan vi inte ge dig både och, hur mycket vi än vill.

Om det viktigaste för dig är att få din iPhone X så snabbt som möjligt ska du välja alternativet Boka och hämta i butik när du handlar på telia.se. På så sätt reserveras din iPhone i ditt namn och du kan hämta den i den butik du valt från och med den 3 november. Men vänta inte för länge med att lägga din beställning på fredag morgon – antalet telefoner i första leveransen är begränsat. När första omgången är slutsåld kan vi inte längre garantera leverans den 3/11.

Om du hellre tar det bekvämt och gärna väntar på att få din nya mobil hemskickad med posten väljer är det bara att beställa via alternativet Reservera för hemleverans. Då har du tingat en iPhone X och vi levererar den till dig så snart vi kan, men beroende på hur stor efterfrågan är så kan det dröja kortare eller längre tid och vi kan inte garantera att du har din mobil vid ett visst datum. Å andra sidan kan du ligga kvar i soffan i lugn och ro.

Alltid i framkant

Nya iPhone X kommer att ligga högre än sina föregångare prismässigt, det är inget att sticka under stol med. Men på sikt kan du faktiskt få tillbaka en del av vad du betalar samtidigt som du säkra att du alltid har en sprillans ny mobil i fickan.

Hur, undrar du?

Med Telias nya inbytesprogram Byt mobil kan du nämligen – just det – byta mobil varje år. Det innebär att du kan köpa en ny mobil efter bara 12 månader och få halva ursprungsvärdet på din gamla mobil i rabatt på den nya. Med andra ord: Om du köper en iPhone X nu så kan du om ett år få halva priset tillbaka när du byter in den mot en ännu nyare mobil. Om du gärna håller dig med det allra senaste i mobilväg är det här ett smart sätt att alltid ligga i framkant.

Kategorier