Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Så funkar Play+

2 år sedan

Direktsänd tv, playtjänster och en filmbutik med tiotusentals filmer att välja mellan. Med Play+ kan du streama tv, serier och film till vilken skärm du vill, när du vill.

Från två kanaler på analog tjock-tv till i princip obegränsat med program när du själv vill på surfplattan eller i telefonen. I dag väljer du själv hur, när och var du tittar.

Med Play+ kan du se både direktsänd tv, tidigare program eller alla avsnitt i en serie på din dator, mobil, surfplatta eller tv. Eller hyra film om du så vill – allt finns samlat på ett och samma ställe. Har du redan tv från Telia ger Play+ dig fler möjligheter att se tv och film var du vill utöver tv-apparaten, eftersom du får hela ditt tv-utbud tillgängligt när du vill.

Det är enkelt och smidigt att använda Play+. Börja med att aktivera ditt konto på Mitt Telia, därefter är det bara att börja titta. Välj mellan att titta på direktsänd tv via Tv-fliken eller komma ikapp i favoritserien via playtjänsterna under Play. Eller är du mer sugen på filmkväll med en rykande färsk film eller en gammal goding går du in i Filmbutiken.

Se mer i filmen nedan om hur du kan använda Play+ och läs mer om Play+ här.

Kategorier