Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

iPhone 8 ny på Smartphonetoppen

2 år sedan

intro medium

Under september seglade tre nykomlingar in på Smartphonetoppen. Apple iPhone 8 tar sig in på en tredjeplats och storebror iPhone 8 Plus går in på sjunde plats. Vi hade nog förväntat oss en förstaplats för iPhone 8, som brukligt för nya iPhonemodeller, men kanske väntar fansen på kommande iPhone X?På sjätte plats hittar vi ytterligare en nykomling i form av Huaweis budgetmodell Y6 2017. Samsungs flaggskepp S8 håller sig kvar på övre halvan av listan.

Smartphonetoppen, september 2017

  1. Apple iPhone 7 (1)
  2. Apple iPhone SE (3)
  3. Apple iPhone 8 (NY)
  4. Samsung Galaxy S8 (5)
  5. Apple iPhone 6s (2)
  6. Huawei Y6 2017 (NY)
  7. Apple iPhone 8 Plus (NY)
  8. Samsung Galaxy S7 (4)
  9. Samsung Galaxy A3 2017 (8)
  10. Samsung Galaxy A5 2017 (7)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.