Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

iPhones toppar Smartphonetoppen

2 år sedan

Under augusti har det varit tre iPhones som toppat Smartphonetoppen. Strax efter kommer Samsungs olika Galaxy-modeller. En nyhet är Samsung Galaxy A5, prisvärd snygg designlur med Samsung Pay. En annan nyhet på månadens lista är Sony Xperia LI, en stilren och enkel smartphone till väldigt bra pris.

Smartphonetoppen, augusti 2017

  1. Apple iPhone 7 (1)
  2. Apple iPhone 6s (2)
  3. Apple iPhone SE  (4)
  4. Samsung Galaxy S7  (3)
  5. Samsung Galaxy S8 (5)
  6. Apple iPhone 7 Plus (6)
  7. Samsung Galaxy A5 (NY)
  8. Samsung Galaxy A3 2017 (9)
  9. Huawei Y6 II Compact (7)
  10. Sony Xperia Li (NY)

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.