Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Veckans filmtips i Trailerpodden ”Fast and Furious 8”

3 år sedan

Dina favoriter är tillbaka bakom ratten! Nu handlar det inte längre bara om att vinna bilracet på gatan det är dags att rädda folk från terrorattentat. Fast & Furious 8 finns i Filmbutiken från 28/8.

I Fast & Furious 8 (mer känd som The Fate of The Furious i USA) verkar Dom ha slagit sig ihop med den ökända high-tech-terroristen Cipher, ingen mindre än Charlize Theron. En dödlig kombo. Det gamla gänget rekryteras för att stoppa Dom och Cipher. Om de nu lyckas samarbeta och lägga gammalt groll bakom sig.

Fast & Furious 8 är den första filmen i serien som görs efter Paul Walkers tragiska bortgång 2013. Han hade, med undantag för Tokyo Drift, spelat rollen som Brian O’Conner i samtliga filmer. Även om vi kommer sakna Pauls insats i filmerna så har de hittat en värdig fortsättning för filmseriens fans.

Vare sig du har hängt med sen starten 2001 eller är på väg att bli nyfrälst så brukar Fast & Furious underhålla de flesta. Det är antagligen kombinationen av humor, action och flashiga bilar som är det vinnande konceptet tillsammans med lite udda karaktärer. Jobbet bakom de stora actionscenerna har man lagt både tid och hjärta i.

Vin Diesel är den ruffiga biltjuven med ett hjärta av guld och Michelle Rodriguez är hans kaxig partner på allt sätt och vis. Vem hade inte velat ha henne på sin sida och hur hamnade de i olika läger den här gången? I de senare filmerna har även Dwayne The Rock Johnson och Jason Statham fått återkommande roller. Mästare på kombinationen humor och action.

Se alla filmerna i Fast and Furious-serien från start eller välj ut dina favoriter – du hittar dem i FilmbutikenMed Tv från Telia har du Filmbutiken direkt i din TV och med Play+ tittar när och hur du vill i din webbläsare, smartphone eller surfplatta. Så se till att du inte missar premiären av Fast & Furious 8 i Filmbutiken 28/8.

Länktips

* Trailer-podden
* Filmbutiken
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia

Kategorier