Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Veckans filmtips i Trailerpodden ”Life”

3 år sedan

I veckans film beger vi oss ut i yttrerymden med starka Alien-vibbar. Ett team forskare på en rymdstation gör ett av mänsklighetens viktigaste och farligaste fynd. 7/8 ser du den spännande Sci-Fi-thrillern Life i Filmbutiken.

Låt inte den lugna inledningen lura dig. Efter introt med snygga svävande bilder i tyngdlöshet växer klumpen i magen när forskarteamet lyckas bevisa att det finns liv på Mars. Det lilla livet är snart inte så litet och beskedligt som forskarna, med Miranda North i spetsen, skulle önska.

Miranda spelas av Rebecca Ferguson som många känner igen som Anna i såpan ”Nya Tider” från början av 00-talet. Nu börjar hon bli ett bekant ansikte i Hollywood och medverkade bland annat i Kvinnan på tåget med Emily Blunt. I Life tillhör hon ett forskarteam tillsammans med Ryan Reynolds och Jake Gyllenhaal som upptäcker liv på Mars.

Calvin, den lilla organism de hittar i proverna från Mars, växer inte bara med rekordfart – den har en intelligens utom denna värld. Calvin utsätter hela teamet på rymdstationen för livshotande fara under klaustrofobiska scener. När Calvin rymmer från labbet måste forskarna försöka ta död på sin upptäckt innan alla stryker med.

Missa inte premiären av Life 7/8 i Filmbutiken. Kan du inte vänta föreslår vi att du laddar upp med Alien från 1979 – en riktig Sci-Fi-skräck-klassiker med den fantastiska Sigourney Weaver i huvudrollen. Med Tv från Telia kan du ha Filmbutiken i din TV, webbläsare, smartphone och surfplatta. Titta när och hur du vill med Play+.

Länktips

* Trailer-podden
* Filmbutiken
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia

Kategorier