Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

juli-premiärer att se fram emot på HBO Nordic

2 år sedan

Efter en lat dag i solen, när regnet öser ner eller om du bara inte orkar fånga dagen (det är okej, vi behöver alla semester från semestern ibland), vad passar bättre än en härlig serie? Juli på HBO Nordic är fullspäckad med nya säsonger som drar igång. Välja bland sitcoms, fantasy, Sci-Fi och crime för en härlig seriesommar med Tv från Telia och HBO Nordic.

Vintern har kommit till de sju kungarikena – men vi hoppas på solsken i semestersverige
Den största och mesta serien hittar du såklart på HBO Nordic och den 17/7 drar Game of Thrones igång säsong 7. Det blir den näst sista säsongen för omtalade, omskrivna och påkostade serien där ingen går säker. Nu längtar vi till en sommar med The Mother of Dragons, de dysfunktionella Lannisters och Wildlings. Alla tidigare säsonger finns såklart att se på HBO Nordic om du inte har hunnit ikapp ännu!


Är du sugen på ännu mer fantastiska äventyr startar sci-fi serien Killjoys 1/7. Den här pärlan följer tre prisjägare, Dutch, John och D’avin, i The Quad som arresterar kriminella och ständigt hamnar i knipa. Killjoys har allt det där som ett intergalaktiskt rymdäventyr ska ha – Krig mellan planeter, korrupta regeringar, rebeller, konspirationer och moståndsrörelser. Missa inte!

Sommarens komedier hittar du också här

Ballers
är tillbaka för en 3e säsong med ingen mindre än Dwayne ”The Rock” Johnson i fronten. Efter en karriär som spelare i amerikansk fotboll har Spencer sadlat om till rådgivare för de bästa spelarna i Miami. Fester, skandaler och krossade drömmar kantar serien om den amerikanska fotbollsdrömmen. Nya säsongen drar igång 24/7!


För ännu fler skratt bör du spana in den smarta och roliga Insecure. Issa Rae spelar inte bara huvudrollen utan har även skapat och skrivit serien. Andra säsongen startar 24/7. Kan du inte vänta så länge har Difficult People premiär redan 9/7. Två komiker försöker lyckas i New York – men de hatar i stort sett alla förutom varandra. Till bredden fylld av sarkasm och elak humor.

Nytt och fräscht eller en klassiker? Varför inte en kombo?

6/7 kommer den helt nya serien Snowfall från skaparen bakom kultfilmen Boyz n the Hood. I 10 avsnitt följer Snowfall crackepidemins utbrott i Los Angeles och personerna mitt i den. Här har du en kriminell familjs maktkrig, en CIA-agent på flykt från ett mörkt förflutet och en egensinnig dotter till en mexikansk crime-boss. Se till att vara med från starten av detta spännande drama.

Du hittar såklart även en mängd klassiska serier att bingea. Missade du till exempel kultförklarade The Sopranos eller The Wire? Vill du se om Twin Peaks nu när den har kommit tillbaka med en tredje och ny säsong? Då hittar du allt på HBO Nordic i sommar. Vad passar bättre än spännande crime, maffia, gangsters och korrupta poliser under sommarkvällarna?

Se de här om många fler serier och filmer hos HBO Nordic. Med allt från klassiska succéer till mindre produktioner från Europa finns det verkligen något för alla att förlora sig i. Det bästa är att du kan titta hur du vill, kör ett seriemaraton eller passa på att se ett avsnitt här och där när det passar dig. Med Tv från Telia och HBO Nordic i ditt tv-utbud kan du se dina serier direkt i din tv eller streama med Play+ i din mobil, surfplatta eller dator – titta när och hur du vill.

Länktips
HBO Nordic
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia

Kategorier