Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

iPhone 7 toppar fortfarande Smartphonetoppen

2 år sedan

intro medium

Ny månad och äntligen dags för uppdatering av Smartphonetoppen. De två fyra översta mobilerna är samma som förra månaden. Med andra ord är det inte mycket rörelse alls på listan denna månad. Det enda som sticker ut är att Samsung Galaxy A5 (en smart och cool lillasyster till Samsung Galaxy S8) har intagit tionde platsen på listan. Detta är en mobil med lyxigt utseende och med riktigt bra teknisk specifikation till ett bra pris. Perfekt mobil för dig som inte behöver ha en värsting. Men som samtidigt vill hänga med i utvecklingen med fingeravtrycksläsare och känna sig trygg med en vatten-och dammtålig mobil.

Smartphonetoppen, maj 2017

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.