Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Veckans filmtips i Trailerpodden ”Assassin’s Creed”

12 månader sedan

Ännu ett otroligt populärt spel tog sig till vita duken – den här gången med Michael Fassbender i huvudrollen. Veckans gäst i Trialerpodden är sångaren Martin Rolinski som kallar sig själv för en ‘casual gamer’. Han har spelat Assassin’s Creed, spelserien som filmen bygger på, och precis som oss ser han fram emot att se filmen.

Det blir fler och fler filmer av de omåttligt populära tv- och datorspelen där ute. Assassin’s Creed är en av de senaste som kommit in i Filmbutiken där Michael Fassbender har huvudrollen som Callum Lynch och Marillon Cotilard spelar Sofia Rikkin, en forskare med målet att utrota allt våld. Här väntar en spännande historia genom tid och rum.

Filmen tar sin start i en avrättning där Callum Lynch inväntar en dödlig injektion. Trots detta vaknar han upp hos en forskningsorganisation där han hålls mot sin vilja. De vill åt Callums förfaders minnen och kopplar upp honom mot en matrix-liknande maskin som tar honom till medeltidens Spanien. Varför? Aguilar de Nerha, Callums förfader, var en del av Assassinerna en order som slogs mot tempelriddarna. Aguilar var den enda som visste var Edens äpple gömdes, nyckeln till att utrota allt våld i världen.

Callum länkas samman med Augilars minnen och kastas in i spanska inkvisistionen där Assassiner hoppar från höga torn och slåss mot tempelriddare. Självklart gömmer det sig en vändning i den här storyn och alla på forskningslabbet är inte lika intresserade av den god tanken att utrota våldet i världen. Tempelriddarna verkar dessutom inte vara bortglömda i medeltiden…

Passa på att se den spännande och actionladdade Assassin’s Creed redan nu i Filmbutiken. Passa även på att lyssna på Martin Rolinski i Trailerpodden där han pratar om sina bästa serier just nu och det här med att bingea fler säsonger på ett par veckor.

Hyr den direkt i din tv med Tv från Telia eller i Play+ på din mobil, surfplatta eller dator där och när det passar dig.

Länktips

* Trailer-podden
* Filmbutiken
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia

 

 

Kategorier