Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Spänning och skratt hos HBO Nordic

2 år sedan

Skratt, spänning, nostalgi eller drakar? Hos HBO Nordic hittar du verkligen en stor blandning av serier som dessutom är riktigt, riktigt bra. Häng med till Westeros, Gilead, New York och många fler platser i fantasin och verkligheten. Med Tv från Telia och HBO Nordic har du dina serier direkt i din TV, surfplatta, mobil och dator för att kunna när och hur du vill.

Några av vår tids absolut största serier finns hos HBO Nordic och en av giganterna går in på nästa säsong den här sommaren. Få serier har varit så omtalade och påkostade som Game of Thrones som tagit oväntade vändningar sedan start – ingen går säker. Nu längtar vi tillbaka till The Mother of Dragons, de dysfunktionella Lannisters och The Wildlings. Dags att förlora dig i Westeros och de sju kungarikena om du inte redan har gjort det! Se alla tidigare säsonger redan nu och säsongspremiären den 17 juli på HBO Nordic.

Girls blev en otrolig hit med unga kvinnor i fokus som behandlar de mest vardaglig och extrema situationer men framförallt relationer på vägen till vuxenlivet. Nära till skratt och igenkänning är den inte helt otippat ofta jämförd med klassikern Sex and the City där vi fick följa Carrie Bradshaw och hennes vänner i jakten på kärleken. Vad passar bättre en regnig sommardag än ett seriemaraton med några av New Yorks absolut bästa tjejgäng!

Satir och komik råder det ingen brist på här. Med Last Week Tonight with John Oliver och Real Time with Bill Maher får du en ordentlig dos av välbehövlig politisk satir. Mer därtill blir det i Veep få presidenter i seriernas värld har varit så roliga som Selena Meyer. Trött på politik? Kanske är tafatta nördar mer din grej? Silicon Valley är i så fall som klippt och skuren med sina teknikgenier som är definitionen av tafatta nördar.

Det finns även mycket nytt och spännande som The Handmaid’s Tale. Den utspelar sig i en dystopisk framtid där kristna fundamentalister har tagit över delar av USA som nu kallas Gilead. De få fertila kvinnor som finns kvar lever under förtrycket som Tjänarinnor och används som surrogatmödrar. Med små glimtar från ett tidigare liv följer vi Offred som nu är Tjänarinna mot sin vilja.

En riktig kultklassiker har väckts till liv igen! Twin Peaks är något alldeles speciellt med sitt jazz-soundtrack, fylld av mystik och stadens unika invånare. FBI-agenten Dale Cooper kommer till den pittoreska lilla staden, några mil söder om den kanadensiska gränsen, för att utreda mordet på Laura Palmer. Det var så det startade 1990. Nu är Twin Peaks tillbaka – och allt verkar hända igen.

Se de här om många fler serier och filmer hos HBO Nordic. Med allt från klassiska succéer till mindre produktioner från Europa finns det verkligen något för alla att förlora sig i. Det bästa är att du kan titta hur du vill, förlora dig i ett seriemaraton eller passa på att se ett avsnitt här och där när det passar dig. Med Tv från Telia och HBO Nordic i ditt tv-utbud kan du se dina serier direkt i din tv, mobil, surfplatta eller dator – titta när och hur du vill.

Länktips
HBO Nordic
Tv från Telia
Support för Tv från Telia