Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Bättre wifi hemma med AirTies

1 år sedan

Alla vill vi ha stabilt och bra wifi hemma. Hur ska vi annars kunna streama favoritserien, gamea hela kvällen eller jobba hemifrån? För nog kan vi alla vara överens om att det inte finns något mer irriterande än när wifi:t krånglar.

Ditt wifi påverkas bland annat av var du har placerat din router och hur stort hem du har. När wifi-signalen måste gå genom väggar och tak försvagas den, vilket leder till långsamt internet och buffring mitt i filmen.

Om du skaffar extendrar till ditt hem så förstärks wifi-signalen och du kan surfa var som helst hemma. Med AirTies Premium Wifi får du stabilt wifi i alla dina rum tack vare extendrarna som skapar ett smart trådlöst nätverk med en starkare signal och högre hastighet. Det som gör AirTies så smarta är att de automatiskt kopplar upp dina prylar på den bästa anslutningen vilket rum du än är i.
Du installerar AirTies snabbt och enkelt med hjälp av en app som både guidar dig och ger dig tips, till exempel vilken som är den bästa möjliga placeringen för dina extendrar och att du kan spara energi genom att stänga av nätverket på natten.
Vill du ha snabbare och pålitligare wifi hemma?

Köp AirTies Premium Wifi
Läs mer om hur du maxar ditt wifi med Wifi-guiden