Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Någonting för alla hos Viasat

2 år sedan

Att koppla av med en film tillsammans är väl aldrig fel, det gäller bara att komma överens om vad man ska titta på. Något för barnasinnet? En komedi med några av vår tids bästa komiker? Eller ett härligt drama med en speciell pappa? Hos Viasat finns det verkligen någonting för alla och vi har samlat några av de bästa filmerna just nu.

Hitta Doris-familjen!

Hitta Nemo var ju en dundersuccé om livet i havet när den lilla clownfisken Nemo hamnar på vift. Nu är han tillbaka med Marvin och Doris, fisken med det riktigt korta minnet. Doris glömmer bort det mesta och efter att ha kommit ifrån sin familj för länge sen lyckades hon aldrig hitta tillbaka till dem. Istället blev Nemo och Marvin hennes familj men en skolresa börjar få igång hennes minne och snart drar hon med Marvin och Nemo på en resa över havet för att hitta sina föräldrar – som hon egentligen inte riktigt minns.

Who you gonna call? Ghostbusters!

Det blev livat när Ghostbusters kom upp på tapeten igen – den här gången med hjältinnor istället för hjältar. Precis som i originalet från 1984 utrotar gänget spöken som  hotar att ta över Manhattan. Med några av de bästa komikerna just nu, Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon och Leslie Jones, kan det bara bli lyckat. Dessutom dyker Chris Hemsworth upp och får jobb som sekreterare. Förbered dig på många skratt!

En helt fantastisk pappa

Ben har skapat ett paradis för sig och sina sex barn i nordvästra USA:s djupa skogar. Där uppfostrar han dem till att bli starka, bildade och självständiga individer. När familjen tvingas tillbaka till civilisationen får Ben försvara sitt val att leva isolerat inför en granskande omgivning. Visst är han världens bästa pappa, men frågan är om sättet han valt att leva verkligen passar dem alla? Missa inte den här härliga familjen!

De här och många fler filmer ser du med Tv från Telia och rätt tv-paket. Se till att du inte missar några av sommarens premiärer med Viasat Film och få en guldkantad filmsommar.

Hoppas du gillar!
Länktips
* Viasat Film
* Tv från Telia
* Support för Tv från Telia