Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Lysande Torpederna är äntligen tillbaka

3 år sedan

intro medium

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Efter två och ett halvt år är den äntligen här – andra säsongen av den svenska succéserien Torpederna. Förbered dig på actionladdad komedi i sitt esse.

Sonny, Nima, Camilla och Göran är tillbaka när C More ger oss ännu ett snyggt producerat guldkorn att förgylla dagarna med. Herngren är precis som sist med bakom rodret och styr mot hejdlösa skrattsalvor i denna efterlängtade uppföljare.

När vi återvänder har det gått en månad sen sist. Camilla har lämnat Sonny, som flytt till Polen med Nima, och gangstern Göran är ute efter dem allihop. Det börjar i en riktig soppa helt enkelt. Även om Torpederna är en härlig komedi lyckas man få till den härlig blandningen av även drama och action på ett sätt som Petterson och Herngren gör bäst tillsammans.

Den som saknas mest i rollistan är, Camillas pappa, Magnus Härenstam (som tragiskt gick bort 2015) och kommer vara saknad genom andra säsongen. Men det finns några nytillskott att se fram emot som Carolina Gynning, Anna Bjelkerud och Rune Temte. Dessutom är självfallet Torkel Petterson, Liv Mjönes, Leo Razzak och Dragomir Mrsic tillbaka.

Med rätt  tv-paket ser du redan nu hela första säsongen av Torpederna och nya avsnitt varje torsdag på C More Film & Serier. Med Tv från Telia har du dessutom hela ditt tv-paket i Play+ och kan titta när och hur du vill i mobil, surfplatta eller webbläsaren. Läs mer om Play+ och hur du kommer igång på telia.se/playplus.

Hoppas du gillar!

Länktips
* C More Film & Serier
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia